ادویه های مخصوص زمستان
شنبه ۲۶ دى ۱۳۹۴
0 نظر
550 بازدید

ادویه‌‌ها مجموعه‌‌ای از مواد ناهمگون می‌‌باشند که به عنوان افزودنی‌‌های رژیمی مورد استفاده قرار می‌‌گیرند.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛ ادویه‌‌ها اشکال مختلف فیتوکمیکال‌‌ها هستند که روی هم رفته دارای اثرات آنتی اکسیدانی، تعدیل عملکرد آنزیم‌‌ها، تحریک سیستم ایمنی، کاهش التهاب و اثرات آنتی باکتریال می‌‌باشند.

این ترکیبات همه روزه در مقادیر کمی استفاده می‌‌شوند اما ترکیب آن‌‌ها با درشت مغذی‌‌هایی چون کربوهیدرات‌‌ها، چربی‌‌ها و پروتئین‌‌ها اجازه آشکار شدن محسوس آن‌‌ها را نمی‌دهد.

تحقیقات اخیر نشان دهنده تاثیرات ادویه جات در سلامتی و بیماری می‌‌باشد. برای مثال مکمل فلفل قرمز می‌‌تواند سرطان کولون را تشدید نماید در حالی که زیره سبز یا فلفل سیاه سرطانزاهای کولون را سرکوب می‌‌کنند.

فصل سرما ادویه‌‌های مخصوص به خود را دارد که بسیار پر منفعت هستند و به گرم کردن بدن در فصل زمستان کمک می‌‌کنند. برخی از ادویه‌‌ها از بیماری‌‌ها پیشگیری کرده و منفعت فوق‌العاده‌‌ای دارند.

 

 خاصیت هل: هل برای تسکین سرفه، کاهش تب و کاهش التهاب دهان مفید است و جویدن دانه‌‌های تازه هل می‌‌تواند در هضم بهتر موثر باشد.

در طب سنتی از هل  برای  درمان مشکلات گوارشی استفاده می‌‌شود.

 خاصیت دارچین: دارچین برای پیشگیری از سرما و گرم نگه داشتن دست‌‌ها و پاها‌ مفید است، یک فنجان چای دارچین تشکیل شده از چوب دارچین و یا ریختن یک قاشق چای خوری پودر دارچین در یک لیوان آب جوش راه خوبی برای پیشگیری از آنفلوانزا در زمستان است.

خاصیت زیره سیاه: از دانه‌‌های زیره جهت درمان سرماخوردگی، برونشیت و سندروم روده استفاده می‌‌شود و در مقابل سرطان، عفونت و سایر بیماری‌‌ها محفوظ می‌‌دارند.

جوز هندی: در طب سنتی از جوز در درمان اسهال، التهاب غشای موکوسی، نفخ و استفراغ استفاده می‌‌شود.

در چین از این ادویه برای تسکین سردرد، کاهش تب، از بین بردن ضعف و ناتوانی استفاده می‌‌شود.

خاصیت زنجبیل: برای رفع درد و کاهش تب  از جوشانده زنجبیل استفاده کنید.

زنجبیل یک ادویه است که برای درمان بسیاری از مشکلات استفاده شود و برای فصل زمستان بسیار مفید است.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر