اسپاگتی به سبک ایتالیایی
شنبه ۱۹ دى ۱۳۹۴
0 نظر
370 بازدید

آشپزهای ایتالیا یکی از بهترین رسپی های ماکارونی در دنیا را استفاده می کنند و به همین دلیل مزه و طعم خواص ماکارونی ایتالیایی فوق العاده می باشد.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛ در اسپاگتی ایتالیایی بیش از سس به طعم خود ماکارونی توجه می شود و معتقدند که موقع خوردن این غذا باید مزه رشته ها را کاملا زیر دندان احساس کرد.

مواد لازم برای اسپاگتی به سبک ایتالیایی

 اسپاگتی=۱ بسته(۷۰۰ گرم)،  گوشت چرخ کرده=نیم کیلو،  سس گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری،  پیاز=۱ عدد بزرگ،  فلفل دلمه=۲ عدد، نمک و فلفل=بمقدار لازم،  پنیر موزاریلا=بمقدار لازم

طرز تهیه:

۱) اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم، بعد از آبکش کردن روی آن آب سرد ریخته تا حالت چسبندگی پیدا نکند.

۲) پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود.

۳) سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد.

۴) نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم، سپس روی آن را با بقیه اسپاگتی ها پوشانده و بعد پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم.

۵) ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گذاشته تا روی پنیر  طلایی رنگ شود.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر