افزایش بینائی چشم با خوردن زعفران
شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
272 بازدید

محققان دریافتند که خوردن زعفران به دلیل دارا بودن مواد آنتی اکسیدانی موجب تقویت چشم شده و از اعصاب محافظت می کند .

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه ، زعفران از سرعت پیشرفت بیماری‌های چشم همچون «دژنراسیون ماکولا» که باعث نابینایی می‌شود جلوگیری می‌کند.

زعفران مصارف مختلفی همچون چاشنی غذا، عامل رنگ غذا و ماده‌ای درمانی برای برخی از بیماری‌ها است. تحقیقات نشان داده است که حدود 90 نوع بیماری می‌تواند با این ماده درمان یا کنترل شود.

 در واقع خواص درمانی زعفران به علت کارتنوئیدهایی است که در آن وجود دارد.

مطالعات نشان می دهد که مصرف 20 میلی‌گرم مکمل‌های خوراکی زعفران به طور روزانه به مدت 3 ماه در بیمارانی که در مراحل ابتدایی بیماری دژنراسیون ماکولای مربوط به سن هستند موجب بهبود عملکرد شبکیه چشم آن‌ها می‌شود،  این می‌تواند نوید آن باشد که زعفران ماده‌ای طبیعی است که می‌تواند مشکلات بینایی را متوقف کند یا حداقل کاهش بینایی را به تاخیر بیندازد

همچنین زعفران بر ژن‌هایی تاثیر می‌گذارد و محتوای غشای سلولی را تنظیم می‌کنند و از این طریق باعث می‌شود سلول‌های مرتبط با بینایی مقاوم‌تر و بهتر شوند.

به طور کلی برای بهبود سلامت چشم، هر فرد نیاز دارد تا 20 میلی‌گرم از باکیفیت‌ترین نوع زعفران را به طور روزانه مصرف کند. مصرف آن می‌تواند به صورت چاشنی یا ادویه به غذا یا چای اضافه شود.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر