انجیر گلی از بهشت
پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۶
0 نظر
15 بازدید

انجیر میوه ای است بسیار پر خاصیت و شیرین که انواع گوناگون دارد وبه صورت خام یا ترکیبی می توان از ان استفاده کرد.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه ؛ این میوه بهشتی پرخاصیت را می‌توان به هر طریقی، میل کرد،حدود صدها مدل انجیر وجود دارد و همه به‌طور مشترک پوست نرم دارند و گوشت این میوه دارای صدها دانه ریز است . رنگ این میوه سبز، بنفش، سیاه، تقریبا سفید و شکل آن دایره و بیضی است. این میوه شیرین‌ترین میوه دنیا با حدود 55% شکر طبیعی است. انجیر در واقع نوعی گل است ولی با این وجود در دسته میوه‌ها قرار می‌گیرد.

این میوه توسط گروه راهبان اسپانیایی که برای انجام ماموریت به جنوب کالیفرنیا اعزام شده بودند به آمریکا آورده شد و به همین دلیل از آن به بعد انجیر سیاه به انجیر ماموریت (Black Mission) معروف شدند.

انواع دیگر انجیرها عبارت‌اند از:

انجیر ادریانیک: پوست سبز و سفید دارند.

انجیر قهوه‌ای ترکیه‌ای: گلابی شکل هستند و پوست بنفش قهوه‌ای دارند.

انجیر ازمیر: پوست سبز، گوشت سفید و اندازه بزرگی دارند.

انجیر Celest: پوست بنقش رنگی دارند و گوشت میوه صورتی رنگ است و گلابی شکل و اندازه متوسطی دارند .

انجیر Kadota: پوست خشک، سفید و زرد رنگ دارند و گوشت میوه سبز رنگ است.

انجیر Magnolia/Bruswic: گوشت میوه صورتی زرد و پوست کهربایی دارند واندازه آنها بزرگ است.

انجیرها معمولا به صورت تازه، خشک یا کنسرو شده در آب یا به صورت کمپوت (کمپوت زردآلو و انجیر) به فروش می‌رسند.

روش نگهداری

دریخچال به مدت 2 تا 3 روز قابل نگهداری است.

روش استفاده

خام یا پخته یا خیسانده در آب با کره تفت دادن.

ترکیب با خوراکی دیگر

زردآلو، بلوچیز، شکر قهوه‌ای، لیمو، کارامل، شکلات، دارچین، کرم، پنیر خامه‌ای، زنجبیل، عسل، پنیر بز، اسطوخدوس، نعناع، مغزهای آجیل، هلو، فلفل، گلابی، رزماری، توت فرنگی، وانیل، گردو، ژامبون ایتالیایی و آویشن.

کارآفرینی وکسب وکار
آخرین اخبار ایران وجهان
اخبارسیاسی بدون سانسور در صدای رسانه
اخبار لحظه به لحظه
اقتصادی
فرهنگ وهنر
نسل جدید رسانه جوانان ایرانی
صدای رسانه ملی
صدای بهترینها
صدای رسانه
شبکه خبری صدای رسانه
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر