برخورد جدی با استفاده جوهر قند در نان
سه شنبه ۲۹ دى ۱۳۹۴
0 نظر
571 بازدید


 معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن وتجارت استان البرز از لغو پروانه واحدهای تولید آرد ونان استفاده کننده از جوهر قند ،خبر داد
به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛اسماعیل معمارپور در این خصوص اظهار کرد: ممنوعیت استفاده ازاین ماده مضردرکارگروه آرد ونان مورد بررسی قرارگرفت و با بررسی های کارشناسی درخصوص این ماده افزودنی مشخص شد که این ماده خطرناک سرطان زا است.
وی اضافه کرد: درگذشته صرفا واحدهای صنفی از ماده جوش شیرین برای سفید کردن نان استفاده می کردند، اما مشاهده می شود برخی نانوایی ها جوهر قند درنان استفاده می کنند.
وی گفت : تیم های نظارتی دراین زمینه تشکیل و به صورت ویژه تمام کارخانه های آرد ونانوایی ها را رصد کرده و آرد ، خمیرو نان را مورد آزمایش قرارمی دهند .
معمار پور خاطرنشان کردکه درصورت هرگونه تخلف و استفاده از جوهر قند علاوه برجریمه واحد صنفی متخلف پلمپ و پروانه کسب باطل می شود .

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر