تاثیر بادام بر لاغری
یکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
312 بازدید

بادام به علت وجود چربی بالا یکی از آجیل های بسیار مغذی حاوی مواد (فیبر ،پروتئین ،چربی و... )  می باشد که امروزه ایالات متحده یکی از بزرگترین تولیدکننده بادام در جهان است .

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه ،بادام حاوی مقدار مناسبی از مس، ویتامین B2ریبوفلاوین و فسفر ... که 10 - 15 ٪ از کالری بادام توسط بدن جذب نمی شود و از بین بردن این چربی بسیار دشوار است.

بادام دارای آنتی اکسیدان است

آنتی اکسیدان ها به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو که می تواند به مولکول در سلول ها آسیب و به پیری و بیماری هایی مانند سرطان منجر شود کمک می کند.
آنتی اکسیدان قوی در بادام عمدتاً در لایه قهوه ای پوست متمرکز شده است.
به همین دلیل، کندن پوست بادام، بهترین انتخاب از منظر سلامتی نیست.
بادام آنتی اکسیدان های بالایی دارد که می تواند سلول های شما را از آسیب های اکسیداتیو، عامل عمده پیری و بیماری محافظت نماید.

 

 بادام سرشار از ویتامین E و از غشای سلولی شما در برابر آسیب محافظت می کند

ویتامین E از آنتی اکسیدان محلول در چربی است.
این آنتی اکسیدان ها تمایل به ساخت در غشای سلولی در بدن دارند و از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محفاظت می کند.
بادام از بهترین منابع ویتامین E در جهان هستند تنها با یک اونس، 37٪ از مصرف روزانه را تامین می کند.
مطالعات متعدد نشان می دهد مصرف ویتامین E بالا با نرخ پایین تر بیماری های قلبی، سرطان و بیماری آلزایمر در ارتباط است.
بادام در جهان از بهترین منابع ویتامین E است مصرف کافی ویتامین E در غذاها با فواید سلامتی متعددی مرتبط است.

بادام به کنترل قند خون می تواند کمک کند

آجیل کم کربوهیدرات است اما دارای چربی های سالم، پروتئین و فیبر بالایی هستند.
به همین علت یک انتخاب ایده آل برای بیماران دیابتی است.
با این حال، یک چیز دیگر که مجموعه بادام را جدا می کند مقدار قابل ملاحظه ای از منیزیم است.
منیزیم یک ماده معدنی که در بیش از 300 فرآیند جسمانی، از جمله کنترل قند خون شرکت دارد.


 

منیزیم همچنین دارای مزایای برای فشار خون است

منیزیم در بادام نیز ممکن است به سطح فشار خون کمک کند.
فشار خون بالا ( هیپرتنشن ) یکی از عواملی است که منجر به حملات قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه می شود.
کمبود منیزیم به شدت با مشکلات فشار خون مرتبط است صرف نظر از اینکه شما خواه اضافه وزن داشته و یا نداشته باشید.
مطالعات نشان داده اند که اصلاح کمبود منیزیم می تواند به کاهش عمده ای در فشار خون منجر شود.
با توجه به اینکه اکثر مردم غذاهای دارای منیزیم مصرف نمی کنند اضافه کردن بادام به رژیم غذایی می تواند تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.


بادام می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد

سطح بالای لیپوپروتئین LDL  کلسترول بد در خون یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری های قلبی است.
آنچه می خورید می تواند اثرات عمده بر سطح LDL داشته باشد و برخی از مطالعات نشان داده اند بادام موثر می باشد.
16 هفته مطالعه در 65 نفر دیابتی نشان داد که یک رژیم غذایی با 20 درصد از کالری بادام میزان کلسترول LDL را به طور متوسط 12.4 میلی گرم / دسی لیتر کاهش می دهد


بادام برای کاهش وزن فوق العاده موثر است

آجیل شامل چندین مواد مغذی است که شکستن و هضم آن برای بدن سخت است.
در حدود 10 - 15٪ از کالری آجیل ها جذب نمی شود و شواهدی وجود دارد که خوردن آجیل می تواند سوخت و ساز بدن را کمی افزایش دهد.
خاصیت مبارزه با گرسنگی آجیل در رژیم های غذایی کاهش وزن موثر است.
در یک مطالعه، یک رژیم غذایی کم کالری با 3 اونس (84 گرم ) بادام سبب افزایش 62٪ در مقایسه با یک رژیم غذایی غنی شده با کربوهیدرات های پیچیده کاهش وزن را نشان داد.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر