خواص درمانی باقلا
دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
562 بازدید

باقلای تازه طبعی سرد و مرطوب دارد اما باقلای خشک دارای طبعی سرد و خشک است،این گیاه سرشار از ویتامین‌های A و B و C و  املاح معدنی از جمله آهن، آهک و فسفر است و این گیاه برای کم‌خونی بسیار مفید است.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛ در عين حال كه براي كم خوني مفيد است ولي افرادي كه نسبت به آن حساسيت دارند از خوردن آن خودداري كنند، چون گلبولهاي خون آنها سفيد ميشود و سريعاً دچار كمخوني خواهند شد.

تقويت كننده مغز استخوانها ميباشد.

براي از بين بردن لكههاي پوست باقلا را پخته له نموده به صورت ماسك روي پوست بگذاريد.

براي درمان ورم پروستات باقلا را آب پز نموده همراه آب آن ميل شود.

باقلا براي سرفههاي خشك مفيد است و پاك كننده ريه و سينه ميباشد.

براي التيام محل ضربخوردگي آرد باقلا را با آرد جو مخلوط نموده بهصورت ضماد استفاده نمایید.

براي جلوگيري از برگشت مو به داخل چشم (مژه) از سرمه آرد باقلا استفاده كنيد.

براي درمان يبوست از باقلاي تازه بهصورت آبپز استفاده كنيد؛ جلوگيري از سفيدشدن مو گل باقلا را بهصورت ضماد روي مو بگذاريد.

براي درمان كيسه صفرا پوست باقلا را خشك كرده آرد نماييد در آبجو حل كنيد صبح ناشتا ميل شود، درمان ميگرن از دمكرده گل آن استفاده كنيد.

خوردن باقلا براي تقويت عصبي و روحي مفيد ميباشد.

براي دفع سنگ كليه از دمكرده گل باقلا استفاده شود؛ 60 گرم در يك ليتر آب به مدت 20 دقيقه دمكرده به تدريج ميل شود.

براي درمان اسهال باقلا را با آب و سركه بپزيد و با پوست بخوريد.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر