خواص میوه انگور
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
521 بازدید


انگورطبیعت گرم و تر دارد و حاوی  آب ، املاح معدنی ، ویتامین و مواد قندی  می باشد. خوردن بیست ویک مویز سرخ در هر صبح ناشتا همه ی بیماریها را دور می کند .
به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛ تقویت عمومی بدن ، لاغری ، کم خونی ، سل ، یبوست ، بواسیر ، سیاه سرفه ، تقویت کبد ، ورم مفاصل ، رماتیسم، نقرس ، سنگ کلیه ، مسمومیت ، عوارض فشار خون ، اختلالات پوستی مشکلاتی هستند که با مصرف روزانه انگور به راحتی درمان خواهند شد.
انگور تازه نفخ دارد ، بهتر است آن را دو روز در آفتاب بگذارید و بعد استفاده نمایید.
آب انگور برای  ورم کلیه ، ادرار آور ، نارسایی کبد ، ازدیاد اوره خون ، تقویت بعد از عمل جراحی ، ضعف ( کودکان لاغر ؛ صبح و عصر ) ، زیاد شدن شیر زنان ، رفع تهوع زنان باردار مفید می باشد.
شیره ی انگور موجب برطرف شدن ضعف عمومی بدن خواهد شد. مخلوط شیره انگور با کمی نمک در رفع کک و مک بسیار موثر است.
کشمش نیز بیشتر از انگور انرژی دارد بخصوص کشمش مویز از فواید بیشماری برخوردار است .
آبغوره  در درمان اسهال ساده ، التهاب دهان ، رفع زردی ، رفع لاغری ( 1 تا 2 قاشق بعد از غذا ) ، هضم غذا ، اسهال مفید است.
البته مصرف زیاد انگور نیز مضراتی دارد:  پوست انگور سرد و خشک است و خیلی هم دیر هضم و در روده تولید نفخ می کند .  دل پیچه و اسهال نیز از دیگر مضرات آن است.
 

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر