خوراکی های ضد کم خونی
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴
0 نظر
792 بازدید

بیش از ۹۰ درصد کم‌خونی‌ها مرتبط با فقر آهن خون است.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه و به نقل از باشگاه خبرنگاران ، سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه با بیان اینکه اغلب کم خونی ها ناشی از فقر آهن خون می باشد گفت: بیش از 90 درصد کم خونی ها مرتبط با کمبود آهن در خون است و تعداد کمی از کم خونی ها نیز در رابطه با کمبود B12 و اسیدفولیک خون و جود انگل است.
وی با اشاره به مواد غذایی که باعث کاهش کم خونی در بدن می شود افزود: گوشت قرمز، مغزها مانند مغز پسته، بادام، گردو و غلات کامل مثل نان سبوس دار از جمله مواد غذایی هستند که در کاهش کم خونی مؤثرند.
دکتر صفوی در ادامه افزود: البته با توجه به اینکه ویتامین C ، جذب آهن را بالا می برد، به افراد کم خونی توصیه می شود به طور مثال به همراه غذا یک لیوان آب پرتقال می کنند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: سال 1384 اجباری شدن طرح کشوری با افزودن آهن و اسید فولیک به آرد نان کم خونی های فقر آهن از 40 درصد به زیر 10 درصد رسیده است. دانشیار دانشگاه علوم پزشکی و مدیرعامل شهرک صنعتی سلامتی اصفهان در پایان در رابطه با شیوع کم خونی گفت: اغلب خانم های باردار و شیرده و دختران نوجوان به دلیل مسائل فیزیولوژیک ماهانه و نوزادان و کودکان بیشتر از دیگر افشار جامعه دچار کم خونی می شوند.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر