دلایل وجود خرما در مراسم عزا
شنبه ۰۷ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
404 بازدید
 دلیل علمی مصرف خرما و حلوا  در مراسم سوگواری به خاطر طبع گرمی که دارند غم و غصه و ناراحتی را از بین می برد و تحمل افراد را افزایش می دهد. 
 
به گفته ی شبکه خبری صدای رسانه :محمد دریایی مشاور طب سنتی عنوان کرد : از طرفی فشارهای زندگی ماشینی باعث افزایش اضطراب‌ها و نگرانی‌های روحی و روانی شده است زیرا طبیعت اضطراب و اندوه  سرد است و دومین عامل سردی در بدن است.
 
این مشاور طب سنتی افزود: ذات غم و اندوه ؛ سرد است, انسان با شنیدن اخبار غم‌انگیز به‌خصوص غم از دست دادن عزیزانش، بدنش سرد  می‌شود لذا به همین دلیل در فرهنگ تغذیه ایرانی؛ در مراسم سوگواری غذاهایی با طبع گرم خرما, گلاب, قهوه و حلوا وجود دارد که این مواد غذایی تحمل غصه را بیشتر می‌کند و صبرآفرین می‌شود.
 
دریایی گفت: به‌عکس، انسان وقتی شاد و مسرور است, حرکت گلبول‌های قرمز خونش بیشتر شده و رنگ رخسارش زیبا می‌شود؛ انسان وقتی در محیط‌های شاد به سر می‌برد بدنش به‌حالت نرمال‌تری قرار می‌گیرد.
 
به گفته ی وی :بی‌سبب نیست که حیات و زندگی گرم آفریده شده و به‌مجرد اینکه روح از بدن خارج می‌شود بدن سرد و یخ می‌شود, غذاهای مصرفی نیز دقیقاً همین اثر را دارند.
 
اما متأسفانه با تغییر فرهنگ تغذیه, غذاهای با طبع گرم و جادویی مانند آبگوشت که مفید و بهترین غذا برای رفع ناراحتی‌های جنسی است، تحت الشعاع قرار گرفتند.
 
همچنین افزود : غذاهای ایرانی مانند کالجوش, اشکنه, نرگسی و ... از سفره ایرانی برچیده شده است و غذاهای با طبع سرد مانند برنج در ناهار یا شام مصرف می‌شود.
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر