دمنوش به و خواص آن
شنبه ۲۶ دى ۱۳۹۴
0 نظر
479 بازدید

دمنوش به، به دلیل رنگ، عطر و طعم خاصی که دارد طرفداران خاصی را به خود جلب کرده  است.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛ دمنوش به (چای به) گرفتگی های عروق را در طولانی مدت از بین می برد، دارای ph خنثی بوده و از اسیدی شدن خون جلو گیری می کند.

برای دم کردن چای به

برای هر نفر یک قاشق به خشک را در قوری ریخته و به همراه آب جوش می گذاریم تا دم بکشد.

طریقه خشک کردن چای به

به را بعد از شستن با پوست خلال های باریک کرده و بر روی سینی یا پارچه ای قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود، (حداکثر 2 روز)

بعد از این دو روز به های خلالی شده را در تابه ریخته و روی حرارت می گذاریم( بدون روغن) مرتب هم زده تا رنگش تیره شود.

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر