روش صحیح مصرف چای و دمنوش
یکشنبه ۲۷ دى ۱۳۹۴
0 نظر
400 بازدید


انواع چای و دمنوش در میان ایرانیان طرفداران زیادی دارد که البته دانستن روش صحیح مصرف آنها به تاثیر گذاری بیشتر آنها بسیار کمک خواهد کرد.
به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛دکتر حسن اکبری متخصص آسیب‌شناسی و مدرس طب اسلامی ایرانی اظهار داشت: نحوه‌ی درست استفاده از دمنوش‌ها برای گل‌ها همانند چای دم‌کردن و ریشه‌ها جوشاندن بین 5 الی 10 دقیقه است. بهتر است در صورت تمایل فرد به مصرف چای، آن را به صورت رقیق و ترجیحا همراه با هل یا دارچین 2 ساعت بعد از وعده غذایی نوشید.
وی تاکید کرد: تغذیه سالم در کنار استفاده از دمنوش‌های مناسب همراه با فعالیت‌ ورزشی به کاهش وزن کمک می‌کند.
اکبری گفت: در صورت نیاز به کاهش وزن به جای چای از عرقیات و دمنوش‌های سنتی مانند بادرنجبویه، اسطوخودوس، گل گاوزبان، عناب، زعفران، زنجبیل،‌دارچین، نعناع، پونه، چای کوهی و یا آب جوش به همراه خرما بر اساس نوع مزاج خود استفاده نمائید.

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر