رولت گوشت و تخم مرغ
پنجشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۴
0 نظر
745 بازدید

امروز می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذای  بسیار ساده و در عین حال زیبا را برایتان به تصویر بکشیم، که یک خانم با سلیقه می تواند برای مهمانی اش از این غذاهای خاص و بی نظیر تهیه کند.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛  ترکیب لذیذی که برای سرو این غذای خوش مزه تهیه دیده ایم  و حال شما بانوی گرامی با درست کردن این پیش غذای لذیز اهالی منزل و مهمانان خود را به وجد آورید.

در این قسمت از آشپزی به شما طریقه ی رولت تخم مرغ را آموزش می دهیم که امیدواریم که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

مواد اولیه:

گوشت چرخ کرده بدون چربی 700 الی 800 گرم . تخم مرغ 4 عدد . جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری . پیاز درشت 1 عدد . رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری . روغن به میزان لازم . نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . زنجبیل یک تکه کوچک . تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری . آب یک و نیم لیوان

طرز تهیه:

1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

2- تخم مرغ ها را آبپز کرده و گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید و در روغن سرخ کنید.

3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم پخته بعد از آماده شدن یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر