سبزیجات سفید وکاهش سرطان معده
دوشنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
306 بازدید

تحقیقات نشان می دهد که بیشترین افرادی که سبزیجات سفید مصرف می کنند احتمال ابتلا به سرطان معده در آنهابه میزان یک سوم کاهش می یابد .

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه ؛مصرف سبزیجات سفید همچون سیب زمینی، پیاز و گل کلم، احتمال ابتلا به سرطان معده را کاهش می‌دهد در حالی که مصرف مواد الکلی، نمک و غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش خطر ابتلا به این سرطان می‌شود.

سرطان معده عامل مرگ روزانه حدود 13 نفر در انگلیس است و شانس ادامه حیات این بیماران 10 سال پس از ابتلا به آن 15 درصد است.

تمام سبزیجات حاوی ویتامین C هستند. این ویتامین که در سیب زمینی نیز وجود دارد به عنوان آنتی اکسیدانی برای مقابله با استرس سلولی در معده عمل می‌کند. مصرف روزانه حدود 50 گرم از این ویتامین خطر ابتلا به این بیماری را تا هشت درصد کاهش می‌دهد.

پزشکان برآورد کرده‌اند که به ازای هر 100 گرم میوه‌ای که به طور روزانه مصرف می‌شود خطر ابتلا به سرطان به طور میانگین 5 درصد کاهش می‌یابد.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر