طرز تهیه آش ماست آذربایجانی
یکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
254 بازدید

عادت های  غذایی در فرهنگ‌های گوناگون، متفاوت است و اکثر جوامع آداب و رسوم مخصوصی برای آشپزی و اولویت‌های غذایی خود دارند.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه، آش ماست یکی از آش های بسیار معروف و پر طرفدار است که معمولا سر سفره آذری  زبان های عزیز بسیار دیده می شود، این آش به خاطر طعم متفاوت و دلچسبی که دارد، طرفداران زیادی چه آذری و چه غیر آذری دارد، این غذا را حتما امتحان کنید.

 

مواد لازم تهیه آش ماست (برای ۴ تا ۶ نفر)

۲ لیتر آب، 1 کیلو ماست،۱ پیمانه برنج نیم دانه محلی،۱ پیمانه نخود آبگوشتی،۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده۱، عدد پیاز

،۱ عدد سیر کامل، ۵۰۰ گرم سبزی آش،۱ عدد تخم‌مرغ، به میزان دلخواه زردچوبه.

طرز تهیه آش ماست آذربایجانی:

۱. ابتدا تخم‌مرغ را در یک کاسه کوچک خوب بزنید. در یک کاسه دیگر ماست را بریزید و آن را خوب هم بزنید، سپس تخم‌مرغ را داخل آن بریزید و آنها را خوب باهم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.

۲. برنج را که از قبل شسته و نیم ساعت آن را خیس کرده‌اید، به مواد اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید.

۳. مواد را داخل یک قابلمه ترجیحاً نچسب بریزید. آب را هم اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید، به‌آرامی هم بزنید، تا زمانی که مایع دوغ موردنظر به جوش برسد.

۴. در این زمان سبزی آش خرد شده، نمک و سیر رنده شده را داخل آش بریزید و به‌آرامی هم بزنید. در یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز رنده شده خوب مخلوط کرده و ورز دهید، سپس آن را به‌صورت کوفته‌های کوچک قلقلی درآورید.

۵. کوفته‌ها را داخل آش بریزید. بعد از ۲ دقیقه که کوفته‌قلقلی‌ها کمی سفت شدند، حرارت را کم کنید و بگذارید آش جا بیفتد. حدود یک ساعت زمان لازم است.

۶. بعدازآنکه آش آماده شد، آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کرده و سرو کنید.

فوت و فن : سبزی آش شامل گشنیز، تره، اسفناج، برگ چغندر و جعفری است.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر