طرز تهیه ته چین مرغ
دوشنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
283 بازدید

ته چین یکی از لذیذ ترین غذاهاست که در مهمانی ها و جشن ها می تواند به عنوان زینت بخش میز مجلس قرار بگیرد. شبکه خبری صدای رسانه طرز تهیه این غذا را به شما اموزش می دهد:

مواد لازم برای تهیه ته چین:
2 عدد سینه مرغ، روغن 2/1لیوان، کره 5 قاشق غذا خوری، 1 لیوان ماست چکیده، 1لیوان زرشک، 3عدد تخم مرغ، مقدار لازم نمک،3 لیوان برنج، 5 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده.
طرز تهیه : برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید، برنج را زمانی آبکشی کنید وقتی که دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد.
مرغ را همراه با 3 لیوان آب و نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید تا آب آن تمام شود ، پس از پخت مرغ را تکه تکه کنید ؛ زرشک ها نیز 1 ساعت در آب خیسانده، سپس در 2 قاشق غذاخوری کره سرخ کنید و مرغ را به آن اضافه نمایید.
برنج های آبکش شده را دو قسمت کنید، یک قسمت از برنج را با  تخم مرغ ، ماست چکیده ، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و روغن مخلوط کرده و نصف دیگر برنج را در 3  قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ، کمی نمک و نصف دیگر روغن مخلوط نمائید.
قابلمه را چرب کنید ، نصف مخلوط برنج و تخم مرغ درون قابلمه ریخته و با کفگیر خوب فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند، و در وسط آن لایه ای از مرغ های تکه شده بریزید، کمی زرشک سرخ شده روی آن بپاشید ، بقیه برنج های تخم مرغی را روی لایه قبلی ریخته و فشار دهید تا مواد منسجم شوند و به همین ترتیب مراحل را تکرار کنید تا مواد به اتمام برسد.
باقی مانده کره را داغ کرده و روی برنج ها بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، زمان پخت ته چین بین1-2 ساعت می باشد و پس از اماده شدن در ظرف برگردانید و آن را تزئین کنید.

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر