طرز تهیه نوشیدنی نعناع و لیمو
شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
587 بازدید


نعناع دارای ماده ای به نام منتول است كه احساس خنكی در دهان ایجاد می كند و مقدار منتول در نعناع بسته به نوع آن دارد و اگر نعناع دیر چیده شود مقدار منتول آن پایین می آید.
به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛  نوشیدنی هایی که نعناع و یا عصاره آن را در بردارند با عطر و طعم خودشان باعث خنک شدن شما که باعث آرامش در شما می شود،امیدوارم این شربت خوش طعم رو حتما امتحان کنید واز نوشیدن اون لذت ببرید.
علاوه بر این نعناع  باعث رقیق شدن صفرا می شود و کبد را تمیز می کند و کلسترول موجود در خون را کاهش می دهد.
موادلازم:
نعنا 6 شاخه، لیموترش6عدد، شکر1 پیمانه، آب 1 پیمانه، آب گازدار  به میزان لازم، یخ به میزان لازم.
طرز تهیه:
ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد وحجم آن نصف شود، حرارت را خاموش کنید تا شربت کاملا خنک شود. یکی از لیموها را برای تزیین حلقه کرده و آب پنج عدد باقی مانده را بگیرید،  پوست باقی مانده لیموها را دور نریخته و به همراه برگ های نعنا در هاون بکوبید یا ریز خرد نمایید. لیمو و نعنا خرد شده را به شربت اضافه کرده و داخل لیوان ها یخ ریخته و روی یخ از مواد شربت تا لیوان را پرکنید؛ روی مخلوط آب گازدار ریخته، سپس لیوان ها را با نعنا تازه و برش های لیمو تزیین کرده سرو نمایید.
 

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر