علت اصلی بروز بیماری مننژیت
دوشنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
278 بازدید

بر اساس مطالعات علمی مشخص شده ضعف سیستم ایمنی، یکی از مهمترین علل اصلی بروز بیماری مننژیت می باشد.

به گزاش شبکه خبری صدای رسانه، مننژیت از جمله بیماری های خطرناکی است که با منشا میکروبی (باکتریائی و یا ویروسی) می تواند در هر سنی بروز کند و حتی در صورت عدم توجه به آن در چند روز فرد را از پای درآورد، علائم این بیماری که شامل تب بالا، سردرد و سفتی گردن، تهوع، استفراغ، حساسیت به نور، گیجی و خواب آلودگی است، تشدید نشود.

در مورد درمان آن علاوه بر درمان های پزشکی توصیه می شود به فرد مبتلا به مننژیت غذاهای های حاوی برگ کلم داده شود. در ضمن استفاده از روغن بادام شیرین و یا خوردن توت پخته، عسل و انجیر برای درمان مبتلایان به مننژیت بسیار مفید است و بوییدن گل زعفران یا بوخور زعفران هم تاحدی می تواند مشکلات سردرد ناشی از این بیماری را بهبود دهد.

البته برخی متخصصان و پزشکان معتقدند که در مراحل اولیه این بیماری که شباهت بسیار زیادی به سرماخوردگی دارد، مصرف آب کیوی و آب لیموشیرین می تواند مفید می باشد ولی مصرف هندوانه و خیار به علت این که حاوی مواد حساسیت زا می باشند، مصرفشان در بیماران مبتلا به مننژیت توصیه نمی شود، علت اصلی این بیماری ضعیف شدن سیستم ایمنی است، موثرترین راه پیشگیری از این بیماری، واکسیناسیون است ،اما در کنار واکسیناسیون مصرف میوه های غنی از ویتامین C ، مرکبات، توت فرنگی و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای سبز می توانند با تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از بروز مننژیت موثر باشند.

به علاوه این که به افراد مسن و یا افرادی که مدت زمان زیادی در بستر می باشند، توصیه می شود که مصرف مواد غذایی حاوی رنگ دهنده ها و طعم دهنده های مصنوعی محدود گردند. چون که این مواد غذایی می توانند قدرت سیستم ایمنی را کاهش دهند.

به افراد مسن و یا افرادی که مدت زمان زیادی در بستر می باشند، توصیه می شود که مصرف مواد غذایی حاوی رنگ دهنده ها و طعم دهنده های مصنوعی محدودگردد. چون که این مواد غذایی می توانند قدرت سیستم ایمنی را کاهش دهند.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر