غذاهای محلی آذربایجان
دوشنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۴
0 نظر
539 بازدید


حس خوب چشیدن همیشه در مسافرت ها با ما همراه است و  از تجربه طعم های جدید غذاهای محلی سیر نخواهیم شد.
به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛ بدون شک یکی از خاطره انگیز ترین مراحل سفر، بخش خوراکی ها است و خوردن غذاهای هر منطقه ما را با فرهنگ و نوع خوراک آن ها آشنا می کند.
 برای آنکه سفری خوشمزه داشته باشید حتما این گزارش خوش طعم  را تا انتها مطالعه کنید.
آش دوغ از غذاهاي مرسوم ومحلي آذربایجان می باشد که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم. 

مواد لازم برای تهیه  آش دوغ آذربایجان
 نخود 250 گرم  .  تره ، جعفری ، شوید  700 گرم  .  برنج 1 پیمانه .  دوغ گازدار 2 لیتر  .  نمک ، فلفل ، سیر تازه خرد شده  به مقدار لازم.
طرز تهیه آش دوغ 
نخود ها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض نمائید.
پس از پخت نخود ها برنج را به آن اضافه نموده و صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود ، دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشید.
سبزی های خرد کرده را به آش اضافه کنید در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها تیره رنگ نشوند.
15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بیفزائید و مرتب به هم بزنید تا کاملا با آش مخلوط شود ، وقتی دوغ را اضافه کردید در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ نبرد ، بعد از حدود 15 دقیقا نمک و فلفل غذا را اضافه کنید ، در زمان سرو کردن اش دوغ نیزپیاز داغ و سیرداغ و نعناع داغ را به آن اضافه نمائید.
 در آخر آش را در ظرفی کشیده و آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزئین کنید .

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر