غذای محبوب ایرانی ها، کباب دنده گوسفند
دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
928 بازدید

کباب دنده گوسفند را مي‌توان یک خوراکی فوق‌العاده نامید و از خوردن تكه‌هاي گوشت نرم و چرب بين دنده‌ها لذت ببريد.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛ برای داشتن یک مهمانی با یک غذای بسیار خوشمزه , کباب دنده فوق العاده است اما درست کردن آن راه و روش خودش را دارد که در این قسمت آموزش می بینید.

از يك قصاب بخواهيد كه دنده را براي كباب آماده كرده و به شما بدهد. پس از آن طعم‌دار كردن و ميل كردن آن ديگر كاري براي شما نمي‌ماند.

مواد لازم برای تهیه کباب دنده

دنده گوسفند 5 تکه  .  پیاز 1 عدد  .  سیر 2 حبه  .  ماست 1 لیوان  .  برگ بو 2 عدد .  سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی یا  سس خردل 3 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم . جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو تازه : 3 قاشق غذاخوری . روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری.

 

طرز تهیه کباب دنده

داخل کاسه ای آب و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده را داخل کاسه بریزید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید ، پس از این مدت زمان گوشت را آبکشی و خشک کنید.

جعفری و ترخون ها را تا جایی که میشود داخل نرمی دنده فرو کنید.

 سیرهای رنده شده ، پیاز خرد شده ، ماست ، برگ بو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید سپس تکه های دنده را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام قسمت های گوشت به این مواد آغشته شود.

 گوشت های آغشته به سس را داخل ظرفی بریزید، روی ظرف را بپوشانید و یه مدت حداقل 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید ( بهتر است 12 ساعت بگذارید گوشت ها داخل یخچال بمانند تا خوب مزه دار شوند اما اگر عجله دارید 2-3 ساعت هم کافی می باشد ).

پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید، تکه های سبزی روی دنده ها را از آن جدا کرده و سپس سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند ، سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 – 50 دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند ( دمای فرها متفاوت است و شاید زمان بیشتری برای کباب شدن لازم باشد ).

در صورت تمایل دارید این کباب را روی کباب پز تهیه کنید، دو طرف دنده ها را به مدت 8-10 دقیقه بر روی زغال و یا روی آتش گذاشته اما اگر دنده ی شما دنده گوساله است مدت زمان پخت را 2-3 دقیقه اضافه کنید.

اگر دنده ی شما با گوشت باشد 5 دقیقه قسمت گوشت دارش را بیشتر روی آتش نگه دارید.

دنده ها را فقط یک بار پشت و رو کنید تا اینکه سفت نشود و مراقب باشید تا نسوزند

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر