میوه های ضد سرطان
سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
288 بازدید

مطالعات نشان می دهد که بین نحو ه زندگی سالم و کاهش ابتلا به برخی بیماری ها نه تنها رابطه ی مستقیم وجود دارد، بلکه برای پیشگیری از برخی سرطان ها نیز نقش مهمی دارد .

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه  ؛ در این میان انتخاب صحیح مواد غذایی یک گام ضروری است،بررسی های زیادی انجام شده که ارتباط بین مصرف چغندر و کاهش ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ، معده، ریه و تومورهای پروستات را نشان داده است.

زغال اخته : خوراکی دیگری است که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و به مبارزه با رادیکال‌های آزاد می‌رود.

آب نارگیل : سرشار از پتاسیم، منیزیم، سدیم، و الکترولیت است. همچنین ویتامین سی و خواص آنتی اکسیدانی دارد و به مبارزه با سلول‌های سرطانی می‌رود.

لیمو :  سرشار از ویتامین سی است و به رفع گر گرفتگی ناشی از برخی سموم بدن کمک می‌کند و منجر به پاک سازی جریان خون می‌شود. مصرف آن در جلوگیری از سرطان‌های سینه، روده بزرگ و ریه مؤثر است.

زنجبیل : یک داروی قوی برای مبارزه با سرطان پروستات است و آنتی اکسیدان های موجود در آن سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد.

گریپ فروت : حاوی لیکوپن و ویتامین سی است و ظرفیت بسیار بالایی برای از بین بردن سلول‌های سرطانی و کاهش تومورها دارد.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر