میوه ی پائیزی خواب آور
چهارشنبه ۰۴ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
255 بازدید

با خوردن برخی از میوه های پائیزی و زمستانی می توان در جهت بهبود کم خوابی گام برداشت ،از جمله این میوه ها خوردن به می باشد که در ادامه با خاصیت آن بیشتر آشنا می شویم ...
 

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه ؛این گیاه  نه تنها میوه‌ای پراز خاصیت است  بلکه دانه‌ها و برگ‌های این گیاه نیز دارای خواص درمانی بی نظیری است.
 
 میوه به نرسیده به رنگ سبز است ،که پرزهای طوسی رنگی دارد . وپس از رسیده شدن به رنگ زرد می‌شود.  میوه، دانه و برگ‌های به از قدیم الایام به عنوان دارو استفاده می‌شده است. 
 

به پخته شده بسیار نرم و شیرین است  و از آن برای تهیه مربا، مارمالاد، و... استفاده می شود . این مربا برای تسکین مشکلات روده‌ای استفاده می‌شود.  

 
 به سرشار از فروکتوز، گلوکز،پکتین، لمون،نمک پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی، فسفر، مس، کلر، سولفور، کارتو، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، B1، B2، ویتامین B3، ویتامین B6 است. 

برگه‌ها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش بخیسانید و سپس آن را از صافی رد کنید. این برگ‌ها در آب جوش‌ مایعی قرمز رنگ ایجاد می‌کنند که به رنگ‌ چای بسیار شبیه است. در نتیجه می‌توانید از این برگ‌ها به عنوان چای سیاه استفاده کنید. 

دانه به دارای ویتامین B17 است که خاصیت ضدسرطانی دارد. در مصرف آن باید جوانب احتیاط را رعایت و از مصرف بیش از حد آن خودداری کرد دانه‌های به سرشار از تانن، شکر، پکتین،مالیکاسید، آمیگدالین و... هستند.

جوشانده به  خاصیت آرام بخشی دارد و بی‌خوابی را درمان می‌کند و تنش‌های عصبی و تنفس نامناسب را تسکین می‌دهد. پکتین موجود در این دانه‌ها برای درمان جراحات، سوختگی‌ها، سرفه، گلودرد و سایر مشکلات تنفسی کاربرد دارد. میوه به باعث بهبود اشتها می‌شود و خون‌رسانی و تغذیه قلب را تسهیل می‌کند. کم خونی یکی از مهمترین ترکیبات موجود در به ویتامین C است، که نقش کلیدی در سلامت ذهنی و فیزیکی دارد. ویتامین یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است و از تولید رادیکال‌های آزاد توسط چربی‌های غیراشباع جلوگیری می‌کند. 


وجود ویتامین C در رژیم غذایی باعث افزایش جذب آهن از مواد غذایی می‌شود. کم خونی‌هایی که به علت کمبود آهن به وجود می‌آیند جلوگیری می‌کند. 
 
 به در درمان سرفه و بیماری قلبی مفید است  دانه‌های خشک شده به برای درمان گلودرد و تسکین سرفه و قلب درد بسیار کارآمد است. به در درمان قلب بسیار مؤثر است و بر روی قلب تأثیرات مثبت دارد. این دانه‌ها را در آب حل و به عنوان داروی سرفه استفاده می‌کنند. این دارو برای کودکان مفید است زیرا صددرصد بدون الکل است. دانه‌های این گیاه برای درمان  سرماخوردگی، سرفه، آسم و بیماری‌های تنفسی استفاده می‌شود. دانه‌های به  بجوشانید و سپس مصرف کنید. 
 
مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف عصاره برگ به روی بیماریهای قلبی تأثیر می‌گذارد. میوه و دانه به سرشار از پکتین می‌باشد، برای سیستم قلبی عروقی مناسب هستند و علاوه بر کاهش کلسترول خون، به کاهش فشارخون نیز کمک می‌کنند و از ایجاد لخته‌های خونی پیشگیری می‌کنند. 
 
 پودری که از برگ‌های به بدست می آید، مشکلاتی مانند دستگاه‌ گوارش مانند بیرون روی، یبوست، سوءهاضمه و... را کاهش می‌دهد. میوه به در حالت پخته به همراه عسل و کمی سرکه باعث افزایش فعالیت دستگاه گوارش می‌شود. ویتامینهای موجود در این میوه باعث بهبود بیماری‌های روده‌ای می‌شود. برگ‌های به همچنین باعث تقویت معده و کبد می‌شود.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر