چند دلیل خوب برای خوردن لوبیا سبز
شنبه ۰۵ دى ۱۳۹۴
0 نظر
546 بازدید

لوبیا سرشار از ویتامین‌های A، B و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم ، پتاسیم حاوی ویتامین C و بسیار مغذی است.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛ در این مطلب به گوشه‌ای از خواص لوبیا سبز اشاره کرده و چند دلیل خوب آورده ایم تا بیشتر به مصرف این ماده‌ی غذایی خوشمزه تشویق شوید؛ مثل همیشه با ما همراه باشید.

لوبیا سبز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

افزایش یک فنجان لوبیا سبز به سالادهای مورد علاقه‌تان باعث می‌شود که میزان پتاسیم دریافتی‌تان به میزان 19 درصد افزایش پیدا کند. واقعیت این است که آرتروز بین دست‌ها و زانوها و میزان کم پتاسیم خون ارتباط زیادی وجود دارد.

لوبیا سبز حاوی فیبرهایی است که قلبتان را نجات می‌دهد.

دارای ویتامین C و آنتی اکسیدان بسیار قوی است که به جذب آهن کمک می‌کند و در ساخت کلاژن تأثیر می‌گذارد.

فیبرهای حلّال موجود در لوبیا سبز باعث می‌شود که میزان کلسترول بد خون (LDL) کاهش یابد.

لوبیا سبز استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد و میزان جذب آهن را بالا می‌برد.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر