کاپ پیتزا با خمیریوفکا
سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
377 بازدید

نام پیتزا با نام ایتالیا و شهر ناپل گره خورده است، اما این غذای پرطرفدار راه درازی را پیموده تا به یک غذای جهانی تبدیل شود.

 به گزارش شبکه خبری صدای رسانه، سربازان داریوش بزرگ (486-521 پیش از میلاد) نوعی نان پهن را روی سپرهای خود می پختند و روی آن را باپنیر و خرما می پوشاندند یو نانیها پختن چنین نان هایی را از ایرانیان آموختند،این نان از یونان به روم رفت و در جنوب ایتالیا معمول شد.

در این قسمت ازخبر های  آشپزی یکی از محبوب ترین غذاها باخمیر یوفکا را به شما عزیزان آموزش می د هیم 

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 95.95 : 12 برگ، سوسیس ( نگینی و سرخ شده ): 3 عدد، فلفل دلمه ای : 1 عدد، گوشت چرخ کرده : 100 گرم، قارچ خرد شده : 150 گرم، پیاز : 1 عدد، پنیر پیتزا : 200 گرم، فلفل : به میزان کافی، نمک : به میزان کافی، آویشن : به میزان کافی، روغن : به میزان کافی، کره ذوب شده : 100 گرم

روش تهیه :

- پیاز را خرد کرده و همرا ه با نمک و مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم شود، سپس گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.

-  قارچ را به مواد افزوده و پس از تفت مختصری، سوسیس سرخ شده ، فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضاقه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم ( دقت داشته باشید مواد آب نداشته باشند ). 

- خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود.

-  یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم، لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق دستور خمیر را مرطوب میکنیم، این کار را برای دو لایه بعد هم تکرار می کنیم ( باید 4 لایه خمیر داشته باشیم )، سپس خمیرها را به 4 قسمت تقسیم میکنیم . 

- داخل قالب های مافین را با کره ذوب شده چرب می کنیم و در هر قالب 4 مستطیل کوچک قرار می دهیم . 

- دو قاشق از مواد آماده شده داخل خمیر ها ریخته و روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم . 

- قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند، دقت داشته  باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند . 

- بعد از سرد شدن خمیرها ، به آهستگی آنها را از قالب خارج می کنیم .

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر