کشک بادنجان، غذای بی نظیر ایرانی ها
شنبه ۲۶ دى ۱۳۹۴
0 نظر
413 بازدید

کشک بادنجان غذای مقوی و خوش مزه ایرانی ها است که می توان آن را به شکل های بی نظیر تزئین کرد.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه؛ اگر نسبت به بادنجان حساسیت دارید مقدار نعناعی آن را افزایش دهید و برای خنثی کردن  نفخ آن  می توان از گردو استفاده کرد.

بادنجان‌ها را شسته و پوست بگیرید و بدون جدا کردن کلاهک و دم آن، وسط آنها را چاک بدهید؛ به بادنجان‌ها نمک زده و در آبکش گذاشته.

بعد از نیم ساعت آنها را دوباره شسته و خشک کرده و در روغن فراوان سرخ کنید.

بادنجانها را با گوشتکوب له کرده و سپس سیرداغ، پیازداغ، نعناع داغ، گردوی چرخ شده، کشک را اضافه کنید و 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کاملا جا بیفتد.

در ظرف ریخته با کشک و نعناداغ  و پیاز داغ تزئین کنید.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر