طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴
0 نظر
554 بازدید

مردم هر کشور با قراردادن مرغ در مایه‌ای مخصوص و یا کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند.

به گزارش شبکه خبری صدای رسانه، امروزه افراد برای درست کردن جوجه کباب روش های مختلفی را به کار می برند تا غذائی خوشمزه و متفاوتی را طبخ کنند. در ادامه به طرز تهیه این غذا می پردازیم که سلیقه‌ای می باشد.

مواد لازم :

مرغ  ۱ عدد، ریز خرد شده، نمک، فلفل و پودر سیر به مقدار لازم، زعفران به مقدار لازم، پیاز 1 عدد، ریز سرخ شده، کره  ۲۰ گرم، فلفل دلمه ۱ عدد متوسط، نگینی ریز شده

طرز تهیه :

تکه های مرغ را در تابه مناسبی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.

پس از اینکه گوشت ها پخته شدند زعفران را اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوجه ها کشیده شد کره را بیفزایید و اجازه دهید با کره تفت بخورد.

در صورت دلخواه پیاز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند بار هم زدن جوجه ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با برنج یا نان سرو نمایید.

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر